2011/10/05

500 öl!

Åfan visar det sig. Jag är uppe i 500 olika, druckna öl (eller ja... 500 sedan jag började räkna). Hade planerat att öppna någon extra speciell flaska... dock glömde jag bort det hela och öppnade en HORAL Oude Geuze Mega Blend '09 med tösen... tur dock att den i alla fall var lite speciell :)

I alla fall så ger det lite perspektiv... kan inte riktigt tänka mig att jag är uppe i den här siffran ännu. Speciellt eftersom jag var uppe i 100 i början av sommaren förra året... det har banne mig gått snabbt. Jag har dessutom smakat och druckit alldeles fantastiska öl på den här tiden och mer kommer det att bli.

Så jag tänker dedikera det här inlägget, inte åt det jag har druckit, utan snarare det jag ser fram emot att dricka inom en snar framtid. En av de öl jag ser absolut mest fram emot är nog Founders Canadian Breakfast Stout som jag har säkrat två flaskor av via en trade... likaså är jag barnsligt spänd över att få en flaska Three Floyds XV Anniversary via samma trade. Ytterligare så är det en hel del Mikkeller-nyheter jag ser fram emot under hösten (där hans Kellerbier och tropiska quad ligger högst på listan). Längre fram mot våren kommer en episk ölfestival äga rum (Copenhagen Beer Celebration), ledd av Mikkel från Mikkeller, som kommer erbjuda inte bara sinnesjukt grym och sällsynt öl, utan även mat i absolut världsklass. Biljetterna släpps den 11 november, ni kan ge er fan på att jag kommer sitta och frenetiskt uppdatera websidan den dagen.

Men ja, det är lite av det jag ser mest fram emot på min väg mot nästa stora milstolpe... 1000!Fo' shizzle!

2 kommentarer:

  1. Förra sommaren? Jag är uppe i 450 och jag började i Mars.. :)

    SvaraRadera
  2. Du ligger i ganska ordentligt i så fall :) Beror också på hur man räknar och hur många ölfestivaler man besöker. Men jag känner att jag inte kan hålla högre takt än jag redan håller ifall min hälsa och vikt ska ligga på en godkänd nivå :)

    SvaraRadera